Podcast

Legújabb adások

Az Összes adás

Vendégem: Todorovits Rea, író, blogger

A mai adásban Todorovits Reával, íróval beszélgettem. Reát egy éve követem a közösségi felületeken és inspiráló gondolatait lassan egy egész ország idézi, így egyből tudtam, hogy a háláról, az elengedésről és a belső békéről vele szeretnék majd hosszasan elmélkedni. Hat év alatt több, mint 80 ezren követik és nem motivációs, közhelyekkel tűzdelt idézetekkel bombázza az olvasóit, hanem felnyitja sok mindenre a szemüket. Érdemes, akár többször végig hallgatni az epizódot, mert Reának minden mondata más és más jelentéssel bír. Legalábbis nekem biztosan! Fogadjátok az adást sok szeretettel! Kriszta

Extra- Nőnapi adás

A mai extra nőnapi adásban 4 csodálatos hölggyel beszélgettem. Szerettem volna valami igazán erős adást készíteni, így Takács Nórával, Tóth Icóval, Semjén Nórival és Németh Franciskával a nők lelkéről, önibizalmáról, energiájáról, szerepeiről beszélgettünk. 4 nő, 4 élethelyzet, 4 látásmód, 4 lélek. Fogadjátok az adást sok szeretettel! A Lélek Koffein nőnapi adását támogatta: a Mix Your Nature, natúr kozmetikumok - 100%-os természetes összetevők, lebomló csomagolásban, személyre szabottan, egyedi címkékkel.

Vendégem: Törőcsik Franciska színésznő

Sziasztok! Tőlem nem megszokott módon, a Lélek Koffein Podcast epizódjai között most a színházi világ palettájáról invitáltam egy vendéget. A mai adásban Törőcsik Franciskával beszélgettem. A covid helyzet inspirált és szerettem volna egy olyan beszélgetőpartnert, aki hitelesen tud mesélni magáról erről a nehéz helyzetről, a színházmentes világról, és nem mellesleg kifinomultságával sokunknak inspiráló lehet. Franciskával szót ejtettünk a munkájáról, az életútjáról, az önismeretről és a lélekről is. Fogadjátok az adást sok szeretettel!

Vendégem: Király Eszter, író, előadó, párkapcsolati szakember

A Lélek Koffein legfrissebb adásában Király Eszterrel, mentálhigiénés szakemberrel, írónővel beszélgettem. Esztert több, mint 101 ezren követik a közösségi médiában, őszinte, tiszta gondolataival, írásaival, erős görbe tükröt tart mindenki elé. Az írónővel beszélgettünk az érzelmi kommunikáció szintjeiről és révbe érésről, a párkapcsolati krízisekről, az egyedüllét és magány feldolgozásáról, a női önbizalomról, a férfiak szerepéről és a lelki intimitásról is. Hallgassátok az adást szeretettel! https://www.facebook.com/kiralyeszteriro

Vendégem: Dr. Ferenczi Adrienn - I. adás

Sziasztok! Újra itt vagyok. Folytatódik a Lélek Koffein Podcast. Indul a 2021-es podcast szériám. Az idei év első vendége Dr. Ferenczi Adri, akivel már a tavalyi évadban is beszélgettem. Adrienn beavat bennünket az életmódváltás titkába, de a vele való beszélgetésem annyira sűrű és tömör lett, hogy úgy döntöttem két részre osztom az epizódot. 30 pontot mutatunk nektek, amely segíthet abban, hogy mind lelkileg, mind szellemileg, mind pedig fizikailag jobban legyetek. 30 pont, 30 tanács, 30 napos kihívás.

2020-as évadzáró epizód

A Lélek Koffein Podcast utolsó adventi adásában én mesélek egy picit. Lezárom a 2020-as podcast évadot és szeretném nektek megköszönni, hogy ilyen sokan velem vagytok, olvassátok a blogomat és hallgatjátok az interjúkat. Mindannyiunk számára ez egy nagyon kemény és megrázó év volt, így bízom benne, hogy a két hetente jelentkező adásaimmal tudtam egy pici pozitív energiát adni Nektek. Hallgassátok szeretettel az utolsó adventi adásomat és mindenkinek sikeres és boldog új évet kívánok!

Vendégem: Domján Áron, agykontroll oktató

A második adventi adásomban, Domján Áronnal agykontroll oktatóval beszélgetek. Már nagyon régóta szerettem volna az agykontrollal kapcsolatban egy interjút készíteni és most így karácsony előtt- szerintem a legjobb időszakban- sikerült is Áronnal felvennünk egy adást. Az epizódban hallhattok az agykontroll technikáról, az elcsendesedés, befeléfigyelés művészetéről, a karácsonyra való hangolódásról és az interjú végén egy szuper relaxációs technikát is megosztunk veletek. Hallgassátok és használjátok egészséggel, szeretettel!

Vendégem: Kozma-Vízkeleti Dániel - család-pszichoterapeuta, pszichológus

Az első adventi adásomban Kozma- Vízkeleti Dánielt hallhatjátok. Dániellel már tavasszal készítettem egy interjút és a nagy sikernek köszönhetően úgy döntöttem a ünnepeink lélektanával kapcsolatban újból vele szeretnék beszélgetni. A család-pszichoterapeutával a karácsonyról, a meghitt pillanatokról, a felgyorsult világunkról és az ünnepeink átalakulásáról beszélgettünk. Fogadjátok az adást szeretettel és áldott várakozást kívánok mindenkinek!

Vendégem: Rátonyi Kriszta, műsorvezető

A mai adás számomra igazán különleges. Beszélgetőpartnerem az egyik legjobb barátnőm, Rátonyi Kriszta az MTVA legnépszerűbb műsorvezetője. Krisztával 15 éves korunk óta ismerjük egymást és még nekem is furcsa volt, hogy egy podcast adás keretein belül csacsogunk. Egy-egy pohár bor mellett nevettünk, nosztalgiáztunk, lelkiztünk és mély témákat érintettünk. Fogadjátok az adást sok szeretettel!

Vendégem: Máté Boróka, vegán pszichológus

A mai adásban, Máté Borókával, vegán pszichológussal beszélgetek. Borót a saját otthonomba invitáltam és egy kellemes kávé mellett beszélgettünk az önismeret kérdéseiről. Boró életszemlélete, kedvessége, figyelmessége és az emberekhez való kapcsolódása nem mindennapi. Szenvedélyesen kutatja és tanulja is az erőszakmentes kommunikáció alapelveit és gyakorlati lehetőségeit, munkája során szeretettel használja és tanítja is ezeket. Boró mesélt nekem a vegán táplálkozásról a hivatásútjáról, az önismeret szeretetéről és a pszichológia rejtelméről. Fogadjátok az adást nagyon sok szeretettel!

Vendégem: Czukor- Szabó Anett, a Szeretest projekt egyik megálmodója

A mai adásban Czukor- Szabó Anettel beszélgettem a Szeretest projekt egyik megálmodójával. Miként hat a testünkre az állandó stressz, a lélek állapota? Milyen következménye lehet annak, ha nem tudjuk szeretni a testünket, elfogadni önmagunkat? Hogyan szerethetjük azt, akit a tükörben látunk? Anettel ezekre a kérdésekre is kerestük a választ a beszélgetés során. Anett mesélt a saját gyermekkoráról, az önelfogadásról, az önszeretet pszichológiájáról és a Szeretest projektről, amit minden nőnek szívből ajánlok. Fogadjátok a beszélgetést sok szeretettel!

Vendégem: Semjén Nóri, Az ANYAKIVAN vloggere

A mai epizódot már alig vártam, hogy "napvilágra hozzam" nektek. Semjén Nórával az Anyakivan vlog megálmodójával beszélgettem. Nos...régen nevettem ennyit interjúztatás közben. Nóri humora, öniróniája, munkássága, élettapasztalata, anyai képe elvarázsolt és azt gondolom, ha csak szeretnétek egy kicsit is kiszakadni a hétköznapokból akkor mindenképpen hallgassátok meg ezt a Lélek Koffein részt. Kezdő és leendő anyáknak pedig kötelező letölteni ezt a podcast adást. Fogadjátok a beszélgetésünket sok szeretettel!

Vendégem: Steiner Kristóf

A mai adásban Steiner Kristóf lesz a vendégem. Kristóf Görögországban él így az epizódot telefonon keresztül tudtuk felvenni, de azt gondolom így mérhetetlenül megtisztelő, hogy Kristóf elfogadta a felkérésemet és egy igazán inspiráló adást hoztunk létre. Kimerem állítani, hogy az egyik kedvenc beszélgető partnerem lett, mert minden szavában ott a hitelesség, és az önazonosság. Utazó életstílusáról, útkereséséről, önismeretről, lélekről, tudatos életvitelről, a jó élet kulcsáról és a jövőbeli terveiről beszélgettünk. Hallgassátok szeretettel és bízom benne sokatoknak erőt fogunk adni ezzel az epizóddal.

Vendégeim: Nem mindennapi anyukák, erővel és mérhetetlen nagy energiával

A mai adás különleges lesz, mert egyszerre két interjúalannyal beszélgettek. A Power Mom Cub megálmodói, Hirsch Zsanett és Nébald Alexa energiabombaként robbant a podcast éterébe és az energiájuk szerintem benneteket is magával fog ragadni az epizód hallgatása. Az adást egy harmadik kerületi cuki kuckóban vettem fel, ahova a kislányom is balettre szokott járni. Alexáék hitvallása Vekerdy Tamás örök igazságára alapszik, miszerint „...boldog gyereket csak boldog anya tud nevelni...az anyának legyen ideje időnként „szabadságra menni” a gyerekek mellől: feltöltődni energiával...” ...és ha már elmegy szabadságra, töltse az időt hasznosan, feltöltődve fizikailag, lelkileg, szellemileg, kapjon valami újat, valami hasznosat, hogy boldogan, kiegyensúlyozottan, mosollyal az arcán érkezzen haza. Erről szól a Power Mom Club. Havi egyszer vagy kétszer tartanak Club találkozót, amit minden anyukának kötelezővé tenném. A lányokkal beszélgettünk a mindennapokról, az anyaságról, a vállalkozásról, a gyerekekről és a nőiességünk megéléséről. Fogadjátok az adást sok szeretettel!

Vendégem: Németh Franciska, ápoló

A mai adásban, Németh Franciskával beszélgettem. Franciskát a Barátok közt egyik szereplőjeként ismerte meg a nagyközönség, de ma már a Szent János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályának ápolója. Francival egy 11.kerületi kávézóban beszélgettünk, és azonnal megtaláltuk a közös hangot, a számtalan nevetés mellett komoly dolgokról is szó esett. Imádtam a beszélgetést, fogadjátok szeretettel!

Indul az őszi szezon! Egy pár gondolat Tőlem, Nektek!

Ezt az adást hajnalban vettem fel. Egyedül. A nappaliban. Amíg a családom aludt én nektek meséltem. Érdekes, mert 4 napig készültem rá, aztán végül ott hagytam minden jegyzetemet a sarokba és elkezdtem "mankó" nélkül és igaz kicsit olyan lett az eleje, mintha még én is aludnék, de úgy éreztem, akkor leszek a "leglélekkoffeinesebb", ha hajnalban beszélgetek veletek egy picit. 2020 őszétől minden második hétfőn folytatódik a Lélek Koffein és a jó élet kulcsát keresem. Imádott interjúalanyaim segítségével megpróbálok utat mutatni a mindennapok útvesztőjében. Sokszor meséltem már nektek a podcastem indulásáról. Mikor megálmodtam a saját brandemet akkor nem másra vágytam, mint, hogy olyan emberekkel beszélgethessek, akik képesek arra, hogy a szíveket és a tudatot megnyissák élettapasztalatukkal, és mindennapi küzdelmeikkel motivációt adjanak nekünk. Nem egy felszínt kapargató semmilyen celeb- műsorra vágytam, hanem egy olyan interjúsorozatba vágtam bele, amelynek értéke van és amellyel tudom táplálni az elménket és a lelkünket. Másrészt pedig sokkal többet szeretnék magamból nektek adni. Az én gondolataimat, praktikáimat, tippjeimet az önfejlesztéssel, önismerettel kapcsolatosan. Fogadjátok szeretettel a nagyobb koffeinnel turbózott Lélek Koffein Podcastet, amit két hetente hétfőn keressetek a podcast csatornákon.

Vendégem: Kovács Orsolya - a Yurkov Szalon alapítója

Ismerkedjetek meg Kovács Orsolyával, a Yurkov Szalon alapítójával. Orsiból árad az erő, a nőiesség és nem mellesleg a hitelesség. A stílusos nő sikeresebb, mint az, akinek a külseje nincs harmóniában a lelkével? Mi az a stílus? Vajon tanulható? Honnan ered? Mivel foglalkozik egy stílustanácsadó? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk Kovács Orsolyától, a Yurkov Szalon alapítójától. Egyszerre stílustanácsadó és terapeuta, aki hisz abban, hogy a stílusunk megtalálásával új dimenzióba kerülhet az életünk és vele együtt a lelkivilágunk. Hallgassátok szeretettel!

Vendégem: Kozma-Vízkeleti Dániel - család-pszichoterapeuta, pszichológus.

Dániellel való beszélgetésemet imádtam. Lenyűgözött és elvarázsolt. Beszélgettünk a válásról, az elválás nehézségeiről, a családterápiáról és a mozaikcsaládokról. Hallgassátok nagyon sok szeretettel!

Vendégem: Ivanova Daniela - Lena világa kerekesszékes bloggere

Daniela,blogger, újságíró, énekesnő, számomra nekem ő a nagybetűs csoda. Lena így nyilatkozik a pozitív, életvidám, életigenlő szemléletéről: „Legyen egészség, ne fájjon semmim. A családtagjaim is érezzék jól magukat. Legyen annyi pénzem, hogy tudjak mit enni. Legyen némi csinos ruhám, kis sminkem, hogy jól érezhessem magam a bőrömben. Legyenek barátaim, szerelmem, sikereim a karrieremben. Láthassak világot. Nekem ez a boldogság és egyik sem függ attól, hogy épp lépkedek, vagy gurulok-e. Erre gondolj, ha egy kerekesszékest mosolyogni látsz és nem érted miért.” Nem is írnék többet, egyszerűen csak hallgassátok szeretettel a vele készült interjúmat! Van mit tanulnunk tőle. Hálás vagyok Lena, hogy elfogadtad a meghívásomat! Kriszta

Vendégem: Kádár Annamária, mesepszichológus

Dr. Kádár Annamária neve sokak számára ismert: mesepszichológia mese- és szakkönyveivel számos szülőnek, nevelőnek segít a gyermekek világának megértésében. Olyan szerencsésnek mondhatom magam, mert Anna igent mondott az interjú felkérésemre. Beszélgettünk a mesékről, a mesék fontosságáról, a mesék felnőtteknek szóló hatásairól, a mesepszichológia sikeréhez vezető rögös útról. Fogadjátok szeretettel! Kriszta

Anyák napi extra adás! Hatalmas nagy virtuális öleléssel köszöntjük az édesanyákat!

Olyan sokszor meséltem már arról, hogy mit is jelent a Lélek Koffein számomra. Hogy miért és kinek csinálom és úgy érzem ez az adás tükrözi igazán azt, hogy mit is szeretnék átadni Nektek. Ebben minden benne van. Volt egy este, amikor is altatás után jött egy ötletem...magam sem tudom, hogy honnan, ilyenkor mindig azt szoktam mondani, hogy. "fentről!" Felkerestem 12 csodás nőt, édesanyát, hogy meséljék el a Lélek Koffein Anyák napi különkiadásában mit is jelent számukra az Anyaság. Olvasóimat, hallgatóimat és közismert édesanyákat kértem fel arra, hogy segítsenek összerakni ezt az adást, rögzítsék fel és küldjék el nekem. Én egy 12 szál orgonából álló virágcsokorba szedtem őket és lelkünkből szívünkből küldjük mindenkinek. Minden Anyukának, Nagymamának, Dédimamának, Ükmamának, Keresztanyukának Boldog és Áldott Anyák napját kívánunk! Hálásan köszönöm a megszólalóimnak, (akiket most a podcastben hallható sorrendben tüntetnék fel) hogy igent mondtatok a felkérésemre. Mind egytől-egyik a nagybetűs CSODÁK vagytok. Köszönöm: Dr. Bagdy Emőkének, Vágó Bernadettnek, Zdenkó Juditnak, Csifó Dorinának, Bartha-Tilly Szandrának, Czinege Annának, Némethy Zsófiának, Földi-Szilvási Katának, Szabó Kittinek, B. Szirtes Dórának, Stampok-Kovács Eszternek és Kádár Ildikónak. Nincsen rátok szó. És ANYUKÁM! Boldog Anyák-napját! Szeretlek! A te "nem e világban élő nagy lányod": Kriszta

Vendégem: Kun Zsófi - coach

Még a vírus okozta karatén helyzet előtt beszélgettem Kún Zsófiával. Nem tagadom, Zsófi az Én coachom, akinek a személyisége már az első pillanattól kezdve elvarázsolt. Zsófi szemlélete szerint, minden egyes lépés egy tapasztalattal gazdagít, és erősít, így minden akadály leküzdése új ajtókat nyit ki előtte, amin átléphet egy újabb színterébe az életének. Abszolút egyetértek vele. Úgy gondolom, hogy Zsófival készített interjúm mindannyiunknak nagyon inspiráló és motiváló lehet így a karantén időszak alatt is. Hallgassátok szeretettel!

Vendégem: Professzor Dr. Bagdy Emőke

20 évesen részt vettem egy előadáson. Egy színházteremben ültem és az előadó minden szava, lelke, mozdulata, jelenléte elvarázsolt. Csillogó szemekkel néztem őt Tudtam!! Tudtam, hogy ez az út! Ő is az út. Adni. Fejleszteni. Segíteni. Tanulni. Magamból. Magamnak. Másnak. Hittel. Erővel. Kedvességgel. Alázattal. Kegyelemmel. Ahogy ő is “hirdeti”: Hálával. Sosem akartam pszichológus lenni. Valószínűleg nem is leszek az, viszont azóta több előadásán részt vettem és majdnem minden könyvét kiolvastam. ❤️🙏🏻 Egy hónappal ezelőtt jött a megkeresésemre a válasz: “Kedves Krisztina! Örömmel részt vennék a Lélek Koffein sorozatában. Kérem keressen... Szeretettel: Bagdy Emőke” Hm...igen! Akkor, ott azon a színpadon Emőke tartott egy csodálatos előadást a boldogságunk megtalálásáról. 🙏🏻❤️ Mikor elolvastam a válasz e-mailt, hangosan elkezdtem zokogni. Több, mint 10 év telt el. 10 éve fogadtam meg magamnak, ott a színházteremben a több száz ember között, hogy egyszer, valamikor együtt fogok dolgozni Bagdy Emőkével, egyszer majd “csak nekem” ad interjút, egyszer majd én adom át másoknak a szakmájából áradó erőt, az ő csodálatos lényéből fakadó értékes gondolat-foszlányokat. Így lett. Ma teljesült az álmom! 🙏🏻 Nekem ez egy hatalmas nagy ajándék. Kincs. Bent ültem a 3.kerületi rendelőjében (úgy reszkettem, mint egy kocsonya, mérhetetlenül izgultam) és egy finom kávé mellett csak NEKEM mesélt. Egy óra az enyém volt. Egy óra a kislányomé lesz. Egy óra a tietek lesz. Mert nektek is készítettem. A kérdéseimre csodálatos, igaz és megfizetethetlen válaszokat kaptam. A lélekről. A pszichológiáról. Az emberekről. A lelkiegyensúlyról. A mindennapokról. Nem tagadom. Az interjú közben elbőgtem magam. Emőke a végén számtalan dolgot mondott még nekem, de az utolsó gondolatát veletek is megosztom:”Maradjon Krisztina mindig ilyen bátor...!”- majd megölelt. Fogadjátok szeretettel Bagdy Emőkével készült interjúmat

Vendégem: Rácz Dóra, világbajnok kozmetikus és sminkes, Bókay futónagykövet

Bárki, bármit mond, igenis angyalok léteznek! Köztünk is. És én találkoztam is egyel! 🙂 Kedvessége, nyitottsága, mérhetetlen nagy figyelmessége és sugárzó szépsége páratlan. Ő Rácz Dóri, a Bókay Gyermekklinika futónagykövete. Az ilyen "csodaemberekért" is imádom a munkámat! 8 éves futó múltjával boldogan és elhivatottan állt be a futónagykövetek körébe. A Bókay Gyermekklinikán gyógyult kisfiával fut magukért és a klinikán gyógyuló gyermekekért! Dóri és Nimród története megrendítő, páratlan és tiszteletreméltó. Ha tehetitek hallgassátok meg, mert az Ő történetük is erőt és nagy hitet tud adni sokunk számára. Fogadjátok nagy szeretettel! https://bokaygyermekklinika.hu/ambassadors/racz-dora/ https://www.facebook.com/R%C3%A1cz-D%C3%B3ra-B%C3%B3kay-Ambassador-100679247982200/

Vendégem: Végh Zsolt, az Anzselika Habpatron egyik megálmodója

„Sziasztok, Anzselika Habpatron vagyok, ez az én Youtube-csatornám, és azért vagyok itt, hogy azt a sok rossz dolgot, ami titeket ér, megértsétek, hogy miért jó. Sütök, főzök, álomfejtek, és mindenféle ötleteket adok majd nektek hétről hétre, hogy ne szomorkodjatok” - szerintem senkinek sem kell már bemutatnom Anzselika "híres" gondolatait. Mérhetetlen nagy örömmel jelentem be, hogy Végh Zsolttal készítettem egy interjút, aki a Tajgetosz Show és az Anzselika Habpatron című produkcióknak a kreatív menedzsere. Zsolt mesélt a hivatásáról, a produkciókról, Fekete Ádámmal és Stefanovics Angélával való közös munkáról, a színházi/kreatív világról és a két produkció nagy sikeréről. Én imádtam! Remélem nektek is tetszeni fog. Fogadjátok nagyon sok szeretettel!

Vendégem: Dr. Buda László

Szerintem, minden ember egyszer az életében elgondolkodik azon, hogy kivel ülne le egy kávé mellett beszélgetni. Egy példaképpel, egy híressemberrel, egy idollal, egy "hétköznapihőssel" stb... Én is így voltam. A második season előtt nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy kiket invitáljak meg a Lélek Koffein Podcast műsorába. Aztán az élet valahogy meghozta a választ... Dr. Buda László előadásán először 5 éve voltam és már akkor nagyon nagy hatást gyakorolt rám a munkássága és a személyisége. Már akkor tudtam, -igaz azt még nem, hogy milyen platfomon-, hogy vele egyszer fogok készíteni egy interjút. Nos... így is lett! Mert hittem benne. Mert igazán akartam és nem adtam fel! (Az egész életem így élem!) Dr. Buda László, orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta szakemberrel, a Szomatodráma módszerének kidolgozójával beszélgettem. Hallgassátok nagyon sok szeretettel! Élvezzétek és éljétek meg a hallottakat! Kriszta Bővebb információt László munkásságáról itt találtok: http://budalaszlo.hu/

Vendégem: Domján Mia-Mindent a meditációról, a jógáról és a nőiességünk kibontakozásáról

Te tudod mi az a Kundalini jóga? És a Sat Nam jóga? Ebben az epizódban Domján Miával beszélgettem, aki beavat bennünket a nőiességünk kibontakozásának pozitív hatásairól, illetve a meditáció és a jóga értékeiről. Tudatosság. Erő. Hála. Energia. Nőiesség. Anyaság. Hallgassátok szeretettel! Special Guest: Domján Mia.

Vendégem: Matics Kata- a intima.hu megálmodója

Matics Kata, online egészségkommunikációs szakértő, az Intima.hu egészségportál alapító-ügyvezetője, valamint az EgészségKommandót üzemeltető Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület ügyvezető alelnöke. 2001 óta dolgozik a média világában, amely idő alatt értékes tapasztalatokat szerzett print, majd online területen a legnagyobb hazai kiadóvállalatoknál. Másoddiplomáját online marketing szakértőként a MÜTF-ön szerezte és azóta folyamatosan képzi magát. Egészségügyi szakemberek számára több workshopot szervezett, és számtalan előadást tartott online egészségkommunikációról, tartalommarketingről gyógyszermarketingeseknek, orvosoknak. Az Intima.hu portállal 2011-ben az Év Honlapja Különdíját, 2016-ban a Nekem szól! Egészségértés díját vehette át lakossági kommunikációban. Az Intima.hu-n szakorvosok, szakértők érthető nyelven írnak a nőket leggyakrabban érintő kérdésekről, állapotokról, betegségekről (tudományosan elfogadott szűrési és kezelési módokról), mivel weboldala legfontosabb célja, hogy a nőknek segítsen eligazodni az egészségügy és az interneten található információk útvesztőjében. Special Guest: Matics Kata.

Vendégem: Dr. Ferenczi Adrienn. Mesél az egészséges mindennapokról, gyógynövényekről és a teák fontosságáról, hatásáról, a teakultúráról, diétákról.

Világ életemben imádtam a gyógynövényeket és azonbelül is a természetes gyógyteákat. Bő egy évvel ezelőtt kezdtem el igazán foglalkozni ezzel a "szakterülettel" és egy nagyon kedves barátnőm javaslatára kerestem fel dr. Ferenczi Adriennt, szakgyógyszerészt, diplomás Ayurveda szakértőt és szaktanácsadót, aki nagy örömömre igent mondott az interjú felkérésemre. Ebben a beszélgetésben szót ejtünk az egészséges mindennapokról, gyógynövényekről és a teák fontosságáról, hatásáról, a teakultúráról, diétákról, és különböző tea-receptekről. Adri, többek között beavat bennünket a Gyógynövény Jóga rejtelmeibe, mesél egy picit az életútjáról és a csodálatos hivatásáról és a Gyakorlatias, keleti ismeretekkel kombinált, egyén-specifikus, de érthető, lényegre-törő szakterületéről. Fogadjátok nagyon sok szeretettel! Special Guest: Ferenczi Adrienn.

Vendégem: Tóth Réka Ibolya. Mesél a tudatos jelenlétről és a MNDFL flow megalakulásáról.

Tóth Réka Ibolya a meditáció és a tudatos jelenlét világába avat be bennünket. Réka Ibolya a MNDFL flow alapítója. A MNDFL flow hozzásegíti az embereket, hogy elkötelezettek maradjanak egy tudatosabb életáramlásban és a jelen megélésében. A MNDFL flow képessé tesz mindenkit arra, hogy önbizalommal telve megtalálja céljait és aszerint élje az életét. Réka számos újdonságot mondott a meditáció hatalmas erejéről, illetve több platformon hozzásegítette az embereket egy tudatosabb élethez. Imádtam a beszélgetést! Fogadjátok szeretettel! Réka elérhetősége: http://mflow.hu Special Guest: Tóth Reka Ibolya.

Nulladik epizód Velem, Pauer Krisztinával. Mindent rólam!

Amikor akasztják a hóhért... A 0.adásban Én szólalok meg. Mesélek a kislányomról, magamról, a hivatásomról, a válságomról és a mindennapjaimról. Gyerekkorom óta mikrofon közelben vagyok most mégis leírhatatlanul izgultam. Anno, másfél éve, amikor egy éjszaka folyamán megírtam a Lélek Koffein Podcast stratégiáját és ütemtervét, azon tűnődtem, hogy illene majd nekem kezdenem a sessiont. Így a 0.adában bemutatom magamat, illetve ennek a csodás médiafelületnek a lényegét. Így felkértem egy számomra nagyon fontos embert, hogy segítsen felvenni a bevezető adást. Miattatok. Értetek. Hogy értsétek, hogy ki van a Lélek Koffein mögött. Minőségi online Podcast adást álmodtam meg, ami mégsem steril rádiós keretek között működik. 7 év kommunikációs és 3 év tréneri/coaching szakmai munkával a hátam mögött szerettem volna egy saját felületet létrehozni a blogom mellett. Olyan témákkal szerettem volna foglalkozni, amelyek engem is érdekelnek, úgy megszólítani a célközönséget, ahogy eddig nem nagyon tették. Az interjúalanyaimat is úgy válogattam össze, hogy igenis van stílusuk, bátorságuk és mondanivalójuk. Minden héten hétfő reggel várunk benneteket egy meghívott vendégemmel. Olyan inspiráló nőkkel fogok beszélgetni, akik segíteni tudnak az önismereti utunk megtalálásában. Olvasd a blogom! Hallgasd a Podcastem! Törődj magaddal! Törődj a lelkeddel! Találd meg magad! Várlak benneteket! TIPP: Amikor hallod a 0.adásban a "komplex", "nem vagyok tökéletes" vagy az "abszolút" szavakat, igyál meg helyettem is egy felest. 😀 Special Guest: Szabó Bálint.

Január 20-án indul a Lélek Koffein Podcast

Lélek Koffein Podcast Pauer Krisztinával. Egy korty pozitív energia minden hétfő reggel! 2016-ban megálmodtam magamnak egy víziót azzal kapcsolatosan, hogy hogyan és miként szeretnék segíteni az embereknek. Inspirációt éreztem magamban, hogy egyfajta utat tudjak mutatni olyan elakadt lelkű nőtársaimnak, akik egy-egy életválságuk/ krízisük/ élethelyzetük után nem tudják hova is fordulhatnak. Több platformon szeretném hirdetni a pszichológia, a lélektan, a testi és mentális egészség ápolásának varázslatos erejét. Szószólója, nagykövete szeretnék lenni az önfejlesztésnek, hiszem, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése és a lelkünk "karbantartása" a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Test. Lélek. Szellem. Mind a három egységet érintem a beszélgetéseimmel. Hetente megjelenő epizódjaimban olyan inspiráló személyiségekkel beszélgetek, akik segíteni tudnak az önismereti utunk megtalálásban és a testünk, lelkünk és szellemünk egységesítésében. Várlak benneteket sok szeretettel, Pauer Kriszta