Önismereti coaching

Mire számíthatsz az egyéni coaching folyamán?

A coaching – kívülről nézve – nem más, mint egy beszélgetés-sorozat.

Részedről csak annyi előkészületet igényel, hogy az első találkozás előtt alaposan végig gondolod, miben is szeretnél pontosan segítséget kapni. rengeteg gyakorlatot, praktikát, eszközt adok a kezedbe, illetve sok házi feladattal fogsz hazatérni.

Egy csodás út vár rád, amin egyedül, – de fogom a kezedet- mész majd végig.

A találkozásunkkor „csak” annyi fog történni, hogy mi ketten nyugodt körülmények között leülünk egymással, és beszélgetünk.

Te elmondod, mi foglalkoztat, mi bánt, mire keresel válaszokat, megoldást, én pedig értő módon figyellek, meghallgatlak. Aztán – ahogy egy baráti beszélgetés során is, – kérdéseket teszek fel Neked, majd a válaszaid alapján újabb és újabb kérdéseket.

Az én felelősségem, hogy a beszélgetést irányítsam, folyamatosan fókuszban tartva az elérendő célt. A Tiéd, hogy amiben az ülések során megállapodunk, azt véghez vidd, megvalósítsd.

A coaching „csodája” pedig az, hogy a kérdések-válaszok nyomán egyre tisztul majd a kép, egyre jobban és pontosabban látod majd a lehetőségeidet, egészen addig, amíg kibontakozik előtted a célig vezető út. Ezen az úton pedig addig kísérlek majd a beszélgetés-sorozat segítségével, amíg erre igényed van.